torsdag den 12. juni 2008

Rejsen rundt i Argentina

Jeg skal i min udenlandspraktik til Argentina, hvor jeg sammen med min kæreste Louise rejser til i slutningen af juni. Jeg vil nedenfor beskrive, i korte træk, hvad vi gerne vil opleve i de ialt 7 måneder vi er i landet.

Buenos Aires: Første stop er Buenos Aires, hvor vi efter 22 timer på farten lander d. 27. juni om formiddagen. Vi har reserveret et værelse til de første 3 dage på et hostel ved navn "Garden House" (http://www.gardenhouseba.com.ar/index_eng.php).


I Buenos Aires vil vi starte med et crash sprogkursus for at få genopfrisket de enkelte spanske gloser vi lærte i vinterens løb. Derudover vil vi vandre byen tynd for at opleve de forskellige bydele, stemningen og atmosfæren.

Peninsula valdes: Fra Buenos Aires tager vi videre langs kysten mod syd til Península Valdés, der er et af Sydamerikas fineste havdyrs reservater. Her håber vi bl.a. på at komme til at se pingviner, søelefanter, spækhuggere og hvaler.



Parque nacional los glaciares: Næste stop er nu det store gletcher-reservat, der ligger på sydspidsen af Argentina. Vi ved endnu ikke så meget om reservatet og hvilke mulighedder der er, men regner med en storslået naturoplevelse.

Bariloche: Vi er nu havnet i Bariloche, hvor Casper skal arbejde 4 ½ måned på "Colegio Don Bosco". Vi ankommer til byen 2 uger før Casper starter sin praktik. De 2 uger vil vi bruge på at lære byen at kende, og til at finde et sted at bo de 4 ½ måned, vi skal tilbringe i byen. Sidst men ikke mindst håber vi, at der er faldet nok sne, til at vi kan komme ud at stå på ski.
Da vi kommer lige til hovedsæsonnen har vi reserveret et værelse til de 2 første uger på hostel "Antiguo Solar" (http://www.antiguosolar.com/).



Mod nord: Efter opholdet i Bariloche er det nu tid til at drage nord på, hvor vi vil rejse rundt de sidste 6 uger. Her har vi endnu ikke helt præcist planlagt rejseruten, men vi vil bl.a. gerne opleve byen Mendoza, der er kendt for sin vin, en tur til Chile samt se Iguazu vandfaldende både fra den argentinske og den brasilianske side. Til slut ender vi i Buenos Aires, hvor vi igen rejser hjemad d. 26. januar.

Ingen kommentarer: