søndag den 29. juni 2008

Ankommet og leger turist

Så er vi ankommet til Buenos Aires, som er en kæmpe by, hvor der bor omkring 11 millioner. Vi har efterhånden vænnet os til tidsforskellen, som er på 5 timer. Dagene er gået med at gå dele af Buenos Aires tynd, spise gode bøffer, har været til tango-show, marked og andre spændende ting.
Vi skal i dag ud og se fodbold, hvor Racing skal spille den sidste og afgørende kamp for at undgå nedrykning - det glæder jeg mig meget til, men er også spændt på at se hvor "vildt" det er.

Vi har allerede nu oplevet en masse ting, som har bidt sig fast;
Der er utrolig mange fattige i Buenos Aires, som bygger deres hjem af pap, plader og andet der kan isolere. Vi så blandt andet 4 mennesker som delte en madras, mens en anden hjemløs havde en kæmpe byld i hovedet. Her i byen er det også hele familier, som lever et liv på gaden...

Hvorfor stopper bilerne ikke, når der er grøn/hvid mand i fodgængeroverfeltet - det skal man lige vænne sig til og være opmærksom på, når man er i trafikken. Og netop trafikken er enorm - der er blandt andet verdens bredeste gade med ialt 16 kørebaner :-)

Det var alt for nu...
Mange hilsner
Casper

1 kommentar:

Anonym sagde ...

HEI C!!
Hva f.... er et fodgængeroverfelt??? :p
Lykke til videre på reisen;)